Срещата на елита“, под това мото ще се проведе 17-тото

...
 Срещата на елита“, под това мото ще се проведе 17-тото
Коментари Харесай

„Срещата на елита“ събира в Сливен над 500 първокласни животни



 „ Срещата на елита “, под това мото ще се организира 17-тото Национално животновъдно ревю, което за следващ път ще събере над 500 първокласни животни. На 6 и 7 октомври в гр. Сливен, на изложбените площи до разклона за с. Мечкарево, поданици и посетители на града, ще могат да видят елитни български животни от говедовъдството, овцевъдството, козевъдството, коневъдството и биволовъдството.
-->


Официалното разкриване на събитието ще е на 7 октомври (събота) от министъра на земеделието господин Кирил Вътев и изпълнителния шеф на ИАСРЖ господин Георги Йорданов.

Организатори на едно от най-значимите животновъдни изложби у нас по традиция са Изпълнителна организация по селекция и репродукция в отглеждането на животни и Министерство на земеделието и храните. Събитието се осъществава с поддръжката на Държавен фонд „ Земеделие “.

Изпълнителна организация по селекция и репродукция в отглеждането на животни е изпълнителен орган в региона на отглеждането на животни и подкрепя провеждането на държавната политика в областта на развъдната активност, ръководството и съхраняването на генетичните запаси.

Медийни сътрудници на 17-то животновъдно ревю са сп. „ АГРОБИО Техника “ и www.profiland.net.



Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР